Léčení duchovní cestou - klíč ke zdraví zítřka

05.11.2016 14:28

 

Učení Bruna Gröninga 

Vědecky dokumentováno, lékaři a zdravotníky potvrzeno
Jsou  vyléčení duchovní cestou klíčem ke zdraví zítřka? "Zázračný muž" Bruno  Gröning o tom byl přesvědčený. Své učení nestudoval ani nevyvinul, bylo  mu dáno duchovně. Ve svých přednáškách o víře vycházel z vlivu  duchovních sil na člověka, hovořil také o síle myšlenek.

Srovnával člověka s baterií, která tím, že vyvíjí nějakou činnost, přichází o svou energii. Jak může každý jednotlivec získat dostatečné množství životní energie, vysvětluje takto: "Víra v to dobré je tu stejným předpokladem jako vůle k uzdravení. Člověk je ze všech stran oklopen léčivými vlnami, které je zapotřebí přijmout." Bůh je největším lékařem lidstva. Neexistuje pro něj žádná nevyléčitelná choroba, nýbrž jen nevyléčitelní lidé, kteří ještě nejsou schopni otevřít své nitro duchovnímu působení. Radí stále znovu: "Nebuďte lehkověrní, přesvědčte se sami!"


Kdo byl tento muž?
Narodil se v roce 1906 v Gdaňsku jako čtvrtý ze sedmi sourozenců. Již jako malý chlapec byl schopen léčivě působit na nemocné lidi a zvířata.
Chodil do obecné školy. Vyučil se tesařem. Poté se osamostatnil a zřídil si stavební a truhlářskou dílnu. Vystřídal několik zaměstnání, potřebné vědomosti a dovednosti mu byly dány. Za druhé světové války musel narukovat a upadl do zajetí.
V březnu 1949 pomohl jednomu chlapci v Herfordu k vyléčení ze svalové dystrofie. Chlapcův otec, pan Hülsmann, z vděčnosti a radosti toto uzdravení zveřejnil. A tak se stal Bruno Gröning téměř přes noc známým jako "zázračný doktor". Právě do Herfordu, kde to všechno začalo, a později do dalších měst přicházely tisíce lidí, hledajících pomoc a vyléčení.



TE DEUM z Rosenheimu
Gröningovo setkání s 30 tisíci lidmi v Rosenheimu bylo dramatickou událostí doby. Trpící lidé, opuštění osudem, kteří přišli s poslední nadějí na útěchu a vyléčení, stali se žalobci proti době materialismu. Žila ale v nich nenaplněná touha a naděje v to dobré, v dobrotivou milost něčeho, co je převyšuje, v milost Boží. Přicházely ženy a děti s bledými, vyzáblými obličeji, s očima, které zapomněly plakat, amputovaní, ochrnutí, již neschopní pohybu, slepí, hluší, někteří sem byli doneseni, tisíce a tisíce trpících.
Tito lidé dny a noci před velkým vyléčením dne 9. září čekali na Gröninga, který byl v té době na cestě ze severního Německa, když mezi čekajícími došlo k prvním vyléčením. Před jejich očima působila síla, pro niž neexistovalo žádné lidské vysvětlení, a tato síla přinesla pomoc, kde již žádný člověk pomoci nemohl. Lidé spontánně začali formulovat dlouho nevyslovená slova a ta se stále více podobala modlitbě, až všichni začali společně pronášet:
"Otče náš, jenž jsi na nebesích..."
V této hodině plné dojetí se stal možná ještě větší zázrak než uzdravení - lidé našli cestu k Bohu.



Lidé našli cestu k Bohu.
Když Bruno Gröning příštího odpoledne stanul před takto vnitřně vyčištěnými čekajícími, byli připraveni přijmout vyléčení. Téměř hodinu stál mlčky před modlícím se shromážděním, přijímal a zpracovával jejich utrpení.
Během jeho řeči o Bohu se staly takřka biblické scény skutečností.
Nemocní vstávali z nosítek, chromí odhazovali své berle a mohli jít, hluší začali slyšet, provolávání díků ohlašovalo stále nová vyléčení, k nimž v těchto dnech došlo nebo která tehdy započala.
Jeho působení mu přineslo světový ohlas, přesto mu však veřejné působení bylo zakázáno. Bruno Gröning skončil svůj pozemský život dne 26. ledna v Paříži.
Ale již v době, kdy žil, položil základy Kruhu přátel. Vybudoval společenství (místní skupiny), aby umožnil řádné působení. Neošetřoval zde žádné nemoci, nepřikládal ruce. Mluvil tady k lidem, hledajícím pomoc, stále znovu poukazoval na existenci vyšší síly, kterou označoval jako Boží sílu, nebo životní či léčivou sílu. Přes všechen odpor jeho protivníků, kteří se nezdráhali použít ani veřejné pomluvy nebo soudní procesy, aby mu bylo jeho působení zakázáno, zůstal úspěšný. Vyléčení potvrzují účinnost jeho učení až do dnešní doby. Každý člověk může snadno přijímat tuto přírodní sílu do svého nitra.
Grete Häusler (83), Hennef, Sieg, Německo: "V srpnu 1950 jsem navštívila přednášku Bruna Gröninga v Mnichově. Byla jsem tam společně se svou slepou přítelkyní. Pan Gröning mluvil o  léčivé síle, kterou může každý cítit na svém těle. Dárcem této síly měl být Bůh. Cítila jsem v mém těle velmi příjemný proud, dostavily se bolesti přesně v těch místech, kde se vyskytovaly nemoci. Potom jsem měla pocit, jako by mi bylo odebráno něco hodně těžkého - od té doby jsem zdravá.
Paní Häusler trpěla více než 15 let chronickým zánětem vedlejších nosních dutin. Po chronickém zánětu jater došlo k jejich těžkému poškození. Musela držet celoživotní dietu. Časté nízké hladiny cukru vedly k silným mdlobám. Po setkání s Brunem Gröningem tyto tři chronické nemoci zmizely. Vyléčení zažila také její slepá přítelkyně.
Grete Häusler: "Nikdy nezapomenu na ten okamžik, když jsme šly mnichovskými ulicemi v noci zpět do našeho penzionu. Přítelkyně do mě najednou strčila, že může rozpoznat barvy na světelné reklamě, a byla schopná ji i přečíst. Večer jsem ještě snědla tučný špekáček. To nebylo po dlouhá léta vůbec možné. Nedostavila se potom žádná kolika. Zmizely také závratě a stálé bolesti hlavy."

Kruh přátel Bruna Gröninga
Zájemci se tu bezplatně a nezávazně učí přijímat léčivou sílu a dochází při tom často k udivujícím uzdravením, dokonce i z dlouholetých organických chorob.
Učení Bruna Gröninga se dnes již rozšířilo do všech zemí Evropy a na všechny kontinenty. Každý zájemce může navštívit úvodní přednášku o učení Bruna Gröninga a dozví se, jak využívat vyšší sílu. Při místních setkáních je možnost vyměňovat si zkušenosti a společně přijímat sílu.
Všechny aktivity jsou bezplatné. Kruh přátel financuje všechny výdaje dobrovolnými dary. Neexistují žádné závazky. Nikdo z pomocníků ani spolupracujících lékařů nebere za svou práci mzdu. Stejně jako za života Bruna Gröninga, který nikdy za své působení nebral peníze.

Lékaři spolupracují

Ke Kruhu přátel patří Lékařsko-vědecká odborná skupina. Sdružuje přes tisíc lékařů, psychologů, léčitelů a zástupců jiných zdravotnických profesí z více než 70 zemí. Lékaři přezkoumávají a komentují vyléčení v pracovních kruzích a v lékařských společenstvích. I na internetu je možno najít stovky vyléčení. Jsou zde vyléčení z bolestí, trvajících po desítky let, např. u neuralgie, bolesti hlavy, artrózy atd. Příklady uzdravení:

Dyshidrotický ekzém
Paní J.M.(80), Olomouc
Čtyřicet let jsem měla na obou rukou až k zápěstím ekzém, který byl diagnostikován jako dyshidrotický ekzém. Měla jsem stále fleky velké cca 2x3 cm, které velice svědily a tvořily se na nich ošklivé žlutohnědé krusty. V mém povolání dětské lékařky byly ruce neustále drážděny častým mytím. Krémy ani hormonální masti nepomáhaly. V srpnu r. 2000 jsem přišla do Kruhu přátel Bruna Gröninga. Pravidelně jsem přijímala léčivou sílu a ekzému jsem si nevšímala. 25. prosince 2000 jsem zpozorovala, že ruce jsou úplně čisté, ačkoliv jsem v těchto dnech hodně používala čisticí prostředky.

Parkinsonova choroba
Paní T. D. (73), Brémy
V září 1990 se mi začaly třást ruce tak, že jsem nemohla vykonávat skoro žádnou práci. Lékařská diagnóza zněla Parkinsonova choroba. Předepsané léky vůbec nepomáhaly. V březnu r. 1991 jsem přišla k učení Bruna Gröninga. Okamžitě jsem také pocítila léčivý proud a hned druhý den po mém uvedení ustal i třes v mých pažích. Toto spontánní vyléčení trvá až do dnešních dnů.
 

Paranoidně-halucinační psychóza indukovaná drogami
Pan H. J. (36), Brémy
Od čtrnácti let jsem konzumoval alkohol, hašiš, LSD, kokain, speed a dokonce i heroin. Drogy mne přivedly až na psychiatrii s diagnózou "drogami indukovaná paranoidní schizofrenie s halucinačním blouzněním". K užívání jsem dostal Haldol a Neurocil. Sotva jsem však psychiatrii opustil, vyměnil jsem léky opět za kokain a hašiš. Tak se stalo, že ani opakované pobyty nepřinesly žádný dlouhodobý úspěch. Kromě toho jsem léta trpěl nespavostí, při které jsem byl vždy po dvou až třech hodinách spánku vzhůru a pět hodin spánku mi bylo dopřáno jen s prášky na spaní. V březnu 1989 jsem se dozvěděl o učení Bruna Gröninga a ihned po uvedení jsem byl této nespavosti zbaven. Zmizelo i blouznění a už se nikdy neobjevilo. Také s drogami jsem nějaký čas po uvedení přestal a nepotřebuji ani žádné léky. Je to dnes už více než osm let, těším se nejlepšímu zdraví, mezitím jsem založil rodinu, mám dvě děti a vystudoval jsem zdravotnickou školu.

Neurodermitis na různých místech těla
Paní T. B. (36), Ingolstadt
Když mi byl právě jeden rok, objevila se na mých loktech a kolenou vyrážka, která byla někdy i na krku, na obličeji nebo za ušima. Škrábala jsem se až do krve, protože svědění bylo přímo nesnesitelné. Lékař zjistil neurodermitis. Masti, olejové koupele ani diety nepomáhaly, takže jsem musela začít používat masti obsahující cortison. Ty však pomáhaly jen krátkodobě, a když účinek povolil, potíže byly zpátky. Kvůli vedlejším účinkům jsem je pak musela vysadit a používat jen tehdy, když byly mé potíže zcela nesnesitelné. Lékaři mi řekli, že s tím už musím žít. Od doby mého uvedení do učení Bruna Gröninga zmizelo obtížné svědění spontánně a po čtyřech týdnech zmizela i vyrážka. Moje pokožka je teď zcela normální, mohu nosit trička i plavky.


(Zdroj: časopis Meduňka: https://www.google.cz/url?sa=YX2jyFuIt4_1BQiFGaN8cA )


Diskusní téma: Léčení duchovní cestou - klíč ke zdraví zítřka

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek